Materials:
·
1/2 kg de farina (blat, blat de moro, cigró,...)
·
50 ml d'oli (oliva, girasol,...)
·
Si es vol donar color es pot fer servir colorant
alimentari
Preparació:
Barregem la farina amb l'oli i l'anem treballant fins que
quedi una massa homogènia, mica en mica es van fent bocinets, petits
trossos. Si no es pot desfer amb
facilitat afegim més farina. Si queda
molt seca es pot afegir una mica més d'oli (no queda exactament igual que la
comercial). Però és una massa que es pot
utilitzar en motlles, fer bocins, amassar...
És interessant perquè la poden fer servir infants molt
petits (no passa res si se la posen a la boca).
Té diferents utilitats, doncs es pot fer servir
d'experiència sensorial, com material creatiu o com a base per a minimons (com per exemple, posar en una safata la
sorra amb animals i branquetes recreant un entorn natural, posar excavadores i
vehicles de construcció, enterrar petits objectes i tancar els ulls i anar-los
buscant només amb el tacte,...). És un
material que us pot donar moltes i moltes possibilitats. Deixeu als infants que facin les seves
propostes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada